Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!

Ricoh D110A Tekstil Ribonu

Ricoh D110A Tekstil Ribonu

Tekstil Resin (D110A)

 

Tekstil endüstrisinde, ürün bilgilerinin (fiyat, boyut, menşei ülke, içerikler, kullanım vb.) bulunduğu ürünler üzerindeki etiketlerin basılması gerekir, böylece kullanıcılar bu bilgileri ürünü anlamak ve uygun şekilde muhafaza etmek için kullanabilirler.


Ürünlere dikilen bazı etiketlerin, ürünün üretimden satıştan kullanıma kadar tüm yaşam döngüsüne eşlik etmesi, etiket üzerindeki bilgilerin yıkama (su, deterjan, yumuşatıcı, sürtünme), Kurutma (yüksek ısı, sürtünme), ütüleme (yüksek ısı, nem, sürtünme) ve kuru temizleme vb.


Mükemmel bir baskı kalitesi yoksa, etiket bilgileri zarar görür, ürünün üretimi, satışı ve kullanımının sorunsuz bir şekilde tamamlanması garanti edilemez ve ürünün rekabet gücü büyük ölçüde etkilenir.


Etiket baskısı için tasarlanmış tekstil resini termal transfer, ne tür baskı ortamı (kağıt ürünleri, sentetik malzemeler veya tekstiller) olursa olsun, geniş termal transfer mürekkepleri ailesinde, temelde onunla eşleşebilecek ürünler bulabilirsiniz.

 

Tekstil etiket baskısı için en yaygın kullanılan teknolojilerden biri olan termal transfer baskı, çünkü: pürüzsüz veya pürüzlü yüzeylerde kullanılabilir; değişken verileri yazdırabilir, her iki tarafa da basılabilir; herhangi bir sayıda etiket için uygundur.


Bununla birlikte, bazı tekstil etiketleri, D110A Tekstil resin ribon mürekkebinin etikete yapışmasını özellikle zorlaştıran esnek ve pürüzlü malzemelerden yapılmıştır. Tekstil ürünlerinin bakım yönteminin özelliği ile birleştiğinde, bu tür etiketlerdeki mürekkebin ayrıca suya, deterjanlara, yumuşatıcılara vb. karşı süper dirençli olması gerekir.

 

d110a tekstil ribonu


Bu zorlukların üstesinden gelmek için su izlerinin yıkanması ve tekstil baskısı için özel olarak tasarlanmış D110A ortaya çıktı.


● D110A Tekstil ribonu Mükemmel baskı netliğiyle, neredeyse tüm bileşen sembolleri ve küçük karakterler yazdırılabilir;


● Tekstil resin ribon Çoğu naylon, pamuk, asetat ve polyester ile iyi uyumluluk gösterir;


● D110A Ribonlar Kurumaya, aşınmaya, ev ve endüstriyel yıkamaya karşı yüksek direnç


Son derece uyumlu suda yıkanabilir etiket ürünleri (D110A) ile, üretim, temizlik ve günlük kullanım gibi çeşitli uygulama senaryolarında tekstillerde etiket baskısı için yüksek standart gereksinimlerini karşılar ve etiket bilgilerinin yüksek tanınırlığını ve kullanılabilirliğini mükemmel şekilde korur. Geriye dönük.

 


Müşteri ihtiyaçları:


1. Baskı işareti şeffaftır ve 6-10 kez yıkanabilir.


2. Hem suda yıkanabilir etiketin hem de şeridin Oeko-Tex Standard 100 sertifikasına sahip olması gerekir.


3. Seçilen yıkanabilir etiket ve D110A Ribonlarının, ister düz baskı ister yandan baskı olsun, piyasadaki çeşitli yazıcılarla uyumlu olması gerekir.

 

 

Müşteri sıkıntı noktaları:


1. Piyasada birçok yıkanabilir etiket türü vardır, ancak kalitesi eşit değildir. Müşterilerin yüksek kaliteli yıkanabilir Japon akmaz ve uygun Ribbonları bulmak için çok zaman harcaması gerekiyor.


2. Japon Akmaz etiketleri ve D110a Tekkstil Ribonları genellikle yalnızca bağımsız olarak satın alınabilir. Eşleştirme efektinin müşterinin yıkama ve baskı gereksinimlerini gerçekten karşılayıp karşılamadığı, vaka referansı olmadığı için kısa sürede doğrulanamaz, bu da proje tavsiyesine belirli riskler getirir.


Müşterilerin fiili durumuna göre, müşterilerimize Ricoh D110A Tekstil Resin tavsiye ediyoruz.


Emtia küreselleşmesi bağlamında, emtia barkod tanımlaması giderek daha önemli hale geliyor ve mükemmel baskı kalitesiyle termal transfer serisi, etiketin ürün yaşam döngüsünün her bağlantısında net ve eksiksiz tutulmasını sağlayabilir. tekstil sektörü ile yanınızdayız. Birinci sınıf logo baskı çözümleri.


Benzer ihtiyaçlarınız varsa, lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin ve deneme kullanımı için numune başvurusunda bulunun!

Blog Etiketleri :
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.