Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!

HP Laserjet P1006 toner

HP Laserjet P1006 toner

HP LaserJet P1006 yazıcı nın değerlendirmesi

 
Elektronikler günümüzde mecburi bir ihtiyaç haline geldi, bu zamanlarda ihtiyacınız olan teknolojiyi seçmek zor olabilir.
Bununla birlikte, Laser yazıcı söz konusu olduğunda, HP LaserJet P1006 modeli mükemmel bir seçimdir. Kompakt ve ucuz bir yazıcı olan HP P1006, herhangi bir ev veya küçük ofis için mükemmel bir seçim dir. HP yazıcı, siyah beyaz metin baskı için en iyi şekilde kullanılır ve kartlar, zarflar ve fotoğraf kağıdı da dahil olmak üzere çeşitli ortam biçimlerine de yazdırabilir. Fiyatına göre sunulan özellikleri değerlendirirsek harika bir seçimdir.



HP P1006 Dizaynı

 
HP P1006 yazıcısı, sadece 14 "x 9" x 8 "ölçülerinde kompakttır, böylece herhangi bir ofis alanına veya ev çalışma alanına kolayca yerleştirilebilir. Dakikada yaklaşık 17 sayfa baskı hızına ve giriş tepsisine sahiptir. Herhangi bir zamanda 150 sayfaya kadar kağıt konulabilir. Çok az güç tüketimi ile nispeten elektrik faturanızda çok az masraf izi bırakır .. HP P1006 toner kartuşu yaklaşık 1000 sayfa baskı için yeterlidir, ancak muadil toner kullanarak maliyeti minimuma çekebilirsiniz.



HP LaserJet P1006 Avantajları

 
HP P1006'nın küçük boyutuna rağmen, baskı için nispeten yüksek bir hacme sahiptir. Düşük fiyat ve düşük güç tüketimi nedeniyle yazıcı çok ekonomiktir. Yazıcı ve gerekli sürücülerin yüklenmesi ve kurulumu kolaydır. Kağıdın yolu kısadır, bu da bir kağıt sıkışmasını gidermeyi ve baskıya geri dönmeyi kolaylaştırır. Baskı çözünürlüğü 1200 dpi'ye yükseltildi ve yazdırma sırasında neredeyse çok sessiz çalışır.



HP LaserJet P1006 Dezavantajları

 
HP P1006 yalnızca temel özellikleri sunar ve iki taraflı yazdırma gibi baskı özelliklerini desteklemez. Bir tarayıcı, fotokopi makinesi veya faks makinesi ile donatılmamış ve kablosuz ağlara bağlanamaması için doğrudan USB üzerinden bilgisayara bağlanması gerekir. Bu yazıcı fotoğraflar veya başka herhangi bir medya türü yazdırmak yerine genellikle metin belgelerini yazdırmak için kullanılır. Bu nedenle büyük ofisler için en iyi seçim değildir.

 
 

HP LaserJet P1006 Toneri ve özellikleri

 
HP CB435A MUADİL ÜRÜN ÖZELLİKLERİ
Marka: HP (Hewlett Packard)
Kategori: Lazer Toner
Ürün Kodu: P1005
Model No: CB435A (35A)
Renk: Siyah muadil toner
Baskı Sayısı: 1500 sf * (% 5 doluluk oranıyla)
% 5 doluluk 1 Sayfa dilekçe yazısı kadardır.


 
 Not: Lütfen Yazıcınız ile alakalı yaşadığınız sorunları bizim ile paylaşır mısınız Muadil Market olarak uzman arkadaşlarımız ile birlikte size hızlı bir şekilde geri dönüş yapmaktan mutluluk duyacağız.
Blog Etiketleri :
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.