Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!

Baskes Tabaka Etiketi Nasıl Seçilir

03-04-2023 21:21
Baskes Tabaka Etiketi Nasıl Seçilir

  

Baskes Tabaka Etiketi Nasıl Seçilir?

 

 

Özel baskes tabaka etiketler, herhangi bir işletme sahibi için en temel marka araçlarından biridir. Çok yönlülüğü ve kullanım kolaylığı, sınırsız olanaklar sunar. İster ürünlerinizi markalamak, hayati bilgileri aktarmak veya yalnızca işinizi daha kolay ve verimli hale getirmek için onlara ihtiyacınız olsun, etiket baskısından herkes yararlanabilir.


Etiketleri yazdırmaya başlamak istiyor ancak neye bakacağınızdan emin değilseniz, bu yardımcı kılavuz, özel gereksinimlerinize uygun etiket türünü belirlemenize yardımcı olabilir. Etiket malzemesi seçeneklerini, boyutlarını ve şekillerini ve çeşitli ürünler için popüler etiket türlerinin bazı örneklerini tartışacağız.

 

 


 


Etiket Malzemenizi Seçme


Ne tür bir özel etiketin sizin için uygun olduğuna karar vermenin en iyi yolu, malzemelerle başlamaktır. Sadece etiket tasarımınızın görünümünü değil, aynı zamanda ürün ambalajınızın farklı ortamlara maruz kaldığında dayanıklılığını da etkileyecek önemli bir seçimdir.

Aralarından seçim yapabileceğiniz çok sayıda etiket malzemesi olduğu için bu adım bunaltıcı olabilir. Ancak bu kısa sorular, seçenekleri filtrelemenize ve uygulama gereksinimleriniz için en iyi etiket stoğunu seçmenize yardımcı olabilir.



  • Ürünleriniz soğutulmuş mu yoksa su yakınında mı kullanılıyor?
  • Plastik veya cam kap mı kullanıyorsunuz?
  • Koruyucu bir kaplama eklemek mi yoksa üzerine yazmak için kaplamasız mı tutmak istiyorsunuz?
  • Ürününüzün içeriğini sergilemek mi istiyorsunuz?
  • Parlak bir yüzey mi yoksa mat bir kaplama mı istiyorsunuz?



Yanıtlarınıza göre, su geçirmez, kaplamasız, mat veya parlak bir şeye ihtiyacınız olup olmadığını ve etiketlerinizin beyaz, şeffaf veya hatta metalik bir arka plana sahip olup olmayacağını bileceksiniz.

Başvuru için, bunlar Muadil Market müşterilerinin genellikle sipariş ettiği en popüler etiket türleridir.

 

 

 

 



Koruyucu kaplama gerektirmeyen kaplanmamış etiketler için:


  • Beyaz birinci sınıf çıkartma kağıdı pürüzsüz, yarı parlak, basınca duyarlı bir yapışkan kağıttır. Soğutmaya ihtiyaç duymayan iç mekan ürünleri için yaygın olarak kullanılır.
  • Estate yapışkanlı kağıt, ince bir lineer dokuya sahip kaplanmamış beyaz yapışkanlı kağıttan yapılmıştır. Bu malzeme tipik olarak şarap şişelerinde ve zarif markalara sahip ürünlerde kullanılır.

 

 

 


 


Aşınmaya ve yırtılmaya dayanabilen su geçirmez etiketler için:

  • BOPP (iki eksenli yönlendirilmiş polipropilen), parlak lamine, kendinden yapışkanlı bir etikettir. Bu, neme, yağa veya soğutmaya maruz kalması gereken ürünler için mükemmel bir seçimdir.
  • Beyaz vinil, dış mekana maruz kalma gerektiren ürünler için şiddetle tavsiye edilen parlak kaplamalı bir malzemedir. Tampon çıkartmaları aynı malzemeden yapılmıştır. Bu genellikle sunulan en kalın ve en dayanıklı etiket malzemesidir.


 

 

 

 


Etiket Şekilleri ve Boyutları



Ürün kabınız veya ambalajınız, etiketiniz için doğru boyutu ve şekli belirler. Özel poşetler, cam kavanozlar, tıbbi şişeler veya sade ürün kutuları kullanıyor olun, şu ipuçlarını aklınızda tutmanız önemlidir:



  • Dikdörtgen şekiller, tasarım ve içerik için daha fazla alana sahip oldukları için en popüler olanlardır.
 

 

Dikdörtgen Etiketler
dikdörtgen tabaka etiketi


 

 


  • Daha küçük bir boyut veya konik bir özel şekil seçerek boyutlarını kademeli olarak değiştiren konik kaplardan kaynaklanan etiket kırışıklarından kaçının.

 

 

 
Özel Şekil Etiketleri
özel-tabaka-etiketi


 

 


  • Daire ve oval şekillerkavanozlar ve şişeler gibi kavisli yüzeyler için mükemmeldir.
 

 

Çember Etiketleri 

çember-tabaka-etiketi 

 


Oval Etiketler

Oval-tabaka-etiketi

 

 



  • Ürün estetik olarak hoş değilse, her şeyi kaplayan büyük bir etikete sahip opak bir kap kullanmak isteyebilirsiniz.



  • Ürününüzün görünümünü köpüklü şarap veya bal gibi sergilemek istiyorsanız, daha küçük bir etiket veya BOPP gibi şeffaf bir etiket malzemesi kullanmak isteyebilirsiniz.

 

 

 

 

 



Doğru Etiket Boyutu Nasıl Ölçülür?


Etiketinizin boyutunu ölçmenin en kolay iki (2) yolu, bir mezura veya bir kağıt ve cetvel kullanmaktır .



1. Seçenek: Mezuranızı alın ve ihtiyacınız olan boyutu belirlemek için ambalajınızın etrafına sarın. Şişe ve kavanoz gibi kıvrımlı ambalajlar için en iyi yöntemdir.



2. Seçenek: Bir yaprak kağıt kullanın, istediğiniz şekilde kesin ve onu etiketlemek istediğiniz alanın üzerine yerleştirin. Ürününüzün görünüşünden memnunsanız, kağıdın boyutlarını ölçmek için cetveli alın. Bu yöntem, özel şekiller için de en iyi sonucu verir.



Ürünleriniz için mükemmel etiketi seçmek üzere bu etiket boyutu ve şekli tablosuna göz atın. Etiketlerinizi tasarlarken referans olarak kullanabileceğiniz en popüler ürün kabı stillerini ve boyutlarını seçtik.


Doğruluk açısından, sipariş vermeden önce doğru etiket boyutunu ve şeklini sağlamak için kullandığınız kabı ölçmenizi öneririz.


Kendi hazır tasarımınızı yükleyebilir veya çevrimiçi tasarım aracımızı kullanarak sıfırdan bir düzen oluşturabilirsiniz. Özel bir boyuta ve şekle ihtiyacınız varsa, sipariş hesaplayıcıda bu seçeneği belirtmeniz yeterlidir.

 

 

 

 

 



Neden Muadil Market ?


Artık ne tür etiketlere ihtiyacınız olduğunu bildiğinize göre, bunları doğrudan MuadilMarket.com' dan sipariş edebilirsiniz. Doğrudan web sitemizde özelleştirin ve sipariş hesaplayıcıda tercih ettiğiniz boyutu, şekli ve malzemeyi seçin.


Müşteri hizmetleri temsilcilerimiz ve baskı öncesi ekibimiz, tasarımınızı ücretsiz olarak prova etmenize ve etiket siparişlerinizin tam gereksinimlerinize göre basıldığından emin olmanıza yardımcı olmak için hazır bekliyor.

 

 


 

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.