Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!

Canon CRG-720 Muadil Toner

Stok Kodu
AESTUZ57
Toptan Fiyat Teklifi İsteyin
*
*
*
BİZ SİZİ ARAYALIM
*
*

ÜRÜN ÖZELLİKLER

Marka:CANON
Kategori:Lazer Toner
Ürün Kodu:MF6680
Model No:CRG-720
Renk:Siyah Muadil Toner
Baskı Sayısı:5000 sf * (%5 doluluk oranı ile)
 
 
Siyah muadil kartuşu için yaklaşık olarak ortalama baskı kapasitesi %5 doluluk oranı dir.
Tonerin baskı kapasitesi, basılan sayfaların içeriğine ve yoğunluğuna bağlı olarak önemli ölçüde değişiklikler gösterir.  
 

CANON CRG 720 MUADİL TONER UYUMLU YAZICILAR

 
CANON MF-6680dn toner
 CANONI MF-6680DN





 
  

CANON CRG-720 Muadil Toner

Siz de hemen CANON iSENSYS MF6680dn yazıcısına ait toner ihtiyaçlarınızı cebinize uygun indirimli ve avantajlı Canon crg-720 model muadil tonerler ile gidermek istiyorsanız alanında her zaman en kaliteli hizmeti sunan bir  sitesi ile yola çıkmış olduğunuzu asla unutmayınız

 Web satış portalımız sizlere orjinal tonerlere ödediğiniz paralardan kurtulabilmeniz için garantiliolarak verim alarak kullanabileceğiniz muadil toner ithal etmektedir. Binlerce firma ve kişi hesaplı bir şekilde bu gereçlerini tedarik edebilmek adına bizi tercih etmektedir. Her daim sizlere CANON CRG-720 Muadil Toner için en iyi performansı alabileceğiniz bir işe imza atmanız adına da öncülük ettiğimizi söylemeliyiz. Bu sayede sizde ne denli kazançlı ve karlı bir alışveriş yapmış olduğunuzu görebileceksiniz. 

Artık sitemiz aracılığı ile uzun yıllar ekonomik ve uygun fiyatlı muadil ürünler satın almanın ne denli doğru olduğunun da farkına varabileceksiniz. Bütün bunlar ve çok daha fazlası için sizleri de hemen web adresimize davet ediyor alışverişleri için bizi tercih eden herkese sonsuz teşekkürlerimizi iletiyoruz.


 

İlk yorum
Deneme
bulut bey | 22/03/2017
Canon CRG-720 Muadil Toner Canon CRG-720 Muadil Toneri | Muadil Toner, Ribbon, Termal Etiket, kuşe Etiket, AESTUZ57 Canon CRG-720 Muadil Toner

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.