Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!

Canon CRG-706 Muadil Toner

Stok Kodu
CNMTB101
Toptan Fiyat Teklifi İsteyin
*
*
*
BİZ SİZİ ARAYALIM
*
*

CANON CRG-706 MUADİL ÜRÜN ÖZELLİKLERİ

Marka:CANON
Kategori:Lazer Toner
Ürün Kodu:MF6540
Model No:CRG-706
Renk:Siyah Muadil Toner
Baskı Sayısı:5000 sf * (%5 doluluk oranı ile)
 
Siyah muadil kartuşu için yaklaşık olarak ortalama baskı kapasitesi %5 doluluk oranı dir.
Tonerin baskı kapasitesi, basılan sayfaların içeriğine ve yoğunluğuna bağlı olarak önemli ölçüde değişiklikler gösterir. 
 

CANON CRG-706 TONER UYUMLU  OLDUĞU YAZICILAR

CANON MF 6530

CANON MF-6540PL
 CANON MF 6540 

CANON MF-6550
 CANON MF 6550

CANON MF-6560 toner
 CANON MF 6560

 CANON MF 6580

 

Canon CRG-706 Muadil Toner Bilgileri

 

Uyumlu siyah Canon CRG-706 toner kartuşu, en ucuz fiyatlarla hızlı lazer baskı çıktılarına ihtiyaç duyduğunuzda ideal çözümdür. Uyumlu siyah Canon CRG-706 yazıcı kartuşu, siyah beyaz belgelerinizi hız ve hassasiyetle sunarak paradan tasarruf etmenizi sağlar ve kaliteden ödün vermez. Uyumlu siyah Canon CRG-706 toner kartuşunu geliştirmek için gelişmiş bir toner formülü kullanılır; kartuşun tam ömrü boyunca mükemmel şekilde oluşturulmuş metin, ince çizgiler ve keskin kenarlar oluşturmasını sağlar. Kurulumu kolay ve ucuz, uyumlu siyah Canon CRG-706 lazer toner, profesyonel kalitede lazer baskıyı kolay ve ekonomik hale getirir.

Canon CRG-706 Uyumlu Kartuşunu Hemen Satın Al

Canon toner ile kısa süreli çalışma sağlıyorsanız ve hızlı bir toner dolumu gerekiyorsa, doğru yere geldiniz demektir, çünkü RetechBilisim.com.tr den alacağınız uyumlu siyah Canon CRG-706 toner kartuşu, yüksek verimli kaliteli ve uygun fiyatlıdır.


 

Lazer jetlerin çıkmasıyla bilgisayarlardan çıktı alma sorunu büyük oranda çözüldü. Eski teknoloji olan mürekkep püskürtme yöntemi hem para olarak hem de zaman anlamında kayıp yaratıyordu.

 

Püskürtme yönteminde kullanılan kartuşlar fazlasıyla pahalı olması ve basılan sayfanın az olması maliyeti arttırıyordu. Bu yanında bu yöntemle bir sayfanın basılması oldukça uzun sürüyordu. Ancak lazer jet bunlara çözüm getirdi. Ancak bu seferde toner sorunu ortaya çıktı. Doldurma yapılsa da istenilen performansın yakalanmaması ve basım kalitesinin düşmesi insanları toner değiştirmeye itti. Yüksek maliyet muadil toner üretilmesini ve satışını zorunlu kıldı. Canon crg-706 muadil toneri sizin yazıcı özellikleriyle örtüşür ve yazıcınızın sorun çıkartmadan çalışmasını sağlar.


Maliyeti uygun olduğu için oldukça tercih edilen bu ürünlerde orjinallerin den performans ve kalite açısından farksız çalışır. Sizin maliyetinizi azaltarak sorununuza oldukça karşılayan bir ürün haline gelir. Marka ve modellere göre faklılıklar bulunmaktadır. Bu nedenle sizin için uygun olan toneri bulmalısınız. Aksi halde yazıcınız toneri tanımayabilir.

 

Yazıcınızın modeline dikkat ederek tonerinizi seçiniz. sitemizden yazıcınızın hangi tonerleri kullandığını görebilirsiniz



Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Canon CRG-706 Muadil Toner Canon CRG-706 Muadil Toneri | Muadil Toner, Ribbon, Termal Etiket, kuşe Etiket, CNMTB101 Canon CRG-706 Muadil Toner

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.