Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!

CANON CRG 723C Mavi Muadil Toner - HP CE251A (504) Model Uyumlu

Stok Kodu
ABDPTV27
Toptan Fiyat Teklifi İsteyin
*
*
*
BİZ SİZİ ARAYALIM
*
*

CANON CRG-723 TONER UYUMLU OLDUĞU YAZICILAR


CANON i-SENSYS LBP7750Cdn
 

CANON CRG-723 MUADİL ÜRÜN ÖZELLİKLERİ

  
Marka:CANON
Kategori:Renkli Lazer Toner
Ürün Kodu:LBP7750
Model No:CRG-723C
Renk:Mavi
Baskı Sayısı:5000 sf * (%5 doluluk oranı ile)
 

CANON CRG-723 MAVİ MUADİL TONER


Muadil toner orjinali ile aynı işlevdedir. Muadil toner piyasada atılmış boş toner ve kartuşların üzerinde işlem yapılarak hazırlanan ürünlerden değildir. Yurt dışından kapalı kutularda fabrikalar tarafından hazırlanmış paketlenmiş ve kullanıma hazır hale gelerek ithal edilmektedir. Orijinaline alternatif tonerler arasında Canon crg-723 mavi toner muadil toner olabilir. Bu tonere uygun yazıcı markaları ise Canon lbp 7750 dir.


Muadil tonerin kullanılması ve Toner temizliği ile ilgili tonerin üzerine ufak lekelenmeler den dolayı baskıda bir bozukluk oluşur ise tonerin üzerine çok fazla bastırmadan hafifçe yumuşak ve kuru bir bezle silinmelidir. Işıktan mümkün olduğunca uzak tutulmalıdır. Orijinal tonerde de bu işlemlerin aynısı yapılabilir. Çünkü muadil tonerlerimizin boşlarına 3-4 defa daha dolum yapabilirsiniz dolabilen tonerler uzun süre kullanılabilmektedir.


Orjinali ile yan yana getirildiği zaman % 90 ye varan avantajı ile orjinalinin önüne geçebilecek derecede kaliteyi vermektedir. Genelde bu tip tonerler internet sitelerinde mevcuttur. Satıcı firmalar bunun üzerinde profesyonelleştiği için aklınıza takılan her türlü soruyu sorabilirsiniz. %100 güven veren muadil tonerler maliyeti oldukça aşağı çekebilmektedir.


Bu anlamda sonuca bakıldığında insanlar artık maliyet unsurunu göz ardı etmemektedirler. Bunun için kullanılan her bir malzemenin iyisi ve ucuzuna bakılarak tercih edilmektedir. Muadil tonerler de işte tam bunun yanıtıdır.

 


Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
CANON CRG 723C Mavi Muadil Toner - HP CE251A (504) Model Uyumlu CANON CRG 723C Mavi Muadil Toner - HP CE251A (504) Model Uyumlu | Muadil Toner, Ribbon, Termal Etiket, kuşe Etiket, ABDPTV27 CANON CRG 723C Mavi Muadil Toner - HP CE251A (504) Model Uyumlu

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.