Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!

80mm x 74mt Standart Wax Ribon

Stok Kodu
CGJMSZ36
Toptan Fiyat Teklifi İsteyin
*
*
*
BİZ SİZİ ARAYALIM
*
*
Sipariş Türü
Küçük Koli 10 Rulo Büyük Koli 30 Rulo
80mm x 74metre Standart Wax Ribonu Masaüstü yazıcılarında kullanılmaktadır.
Aşağıdaki  barkod yazıcı modellerinde kullanılmaktadır. Bu ürün özel ölçü olduğu için fiyat girilmemiştir. sipariş odaklı üretilmektedir bu ürüne ihtiyacınız var ise lütfen Toptan Fiyat Teklifi İsteyin linki ile bize ihtiyacınızı bildirin.

Argox    Barkod yazıcı Modelleri
Zebra     Barkod yazıcı Modelleri
TSC       Barkod yazıcı Modelleri
Datamax etiket yazıcı ve Toshiba barkod yazıcı modellerine uyumludur.
 
 
80mm x 74metre Standart Wax Ribonu

Etiket Baskısında Wax Ribon: 80x74 Boyutu ve Orta Sarım Sol Sarım Özellikleri ile Farklılık Gösterir


 

Etiketleme, birçok sektörde ürünlerin tanıtımı, izlenmesi ve yönetilmesi için önemli bir adımdır. Etiketler, ürünlerin markalanması, barkodlanması, fiyatlandırılması, tarih kodlanması gibi amaçlar için kullanılır ve net ve kaliteli bir baskı gerektirir. Etiket baskısında kullanılan baskı şeritleri de büyük önem taşır. Wax ribonlar, etiket baskısında farklılık yaratan bir seçenek olarak karşımıza çıkar.


 

Wax ribonlar, termal transfer baskı teknolojisi ile kullanılan şeritlerdir. Termal transfer baskı, etiketlerin üzerine baskı yapmak için bir baskı şeridi ile birlikte ısı kullanır. Wax ribonlar, termal transfer yazıcıların üzerinden geçerken ısı ile eriyerek etiketlere baskı yapar. Wax ribonlar, yaygın olarak barkod etiketlerinin üzerine baskı yapmak için tercih edilir.


 

Wax ribonlar, farklı boyutlarda bulunabilir ve 80*74 boyutu, orta sarım sol sarım özelliği ile farklılık yaratır. 80 mm genişliği ve 74 mt uzunluğu ile orta seviyede bir baskı kapasitesi sunar. Bu boyut, farklı etiket yazıcılarının ihtiyaçlarına ve uygulama gereksinimlerine uygun olarak tercih edilebilir. Orta sarım sol sarım özelliği ise, şeridin orta kısmında daha yoğun baskı yaparak etiketin orta kısmında daha belirgin ve okunabilir bir baskı elde edilmesini sağlar. Bu da etiketin daha profesyonel ve çekici görünmesini sağlar.


Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
80mm x 74mt Standart Wax Ribon 80x74, 80mmx74mt, 80*74, 80mm*74mt, Orta sarım, sol sarım, Wax Ribon Argox yazıcı ribonu Zebra yazıcı ribon Tsc barkod ribonu Datamax etiket ribonu Toshiba barkod yazıcı modellerine uyumludur. | Muadil Toner, Ribbon, Termal Etiket, kuşe Etiket, CGJMSZ36 80mm x 74mt Standart Wax Ribon

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.