Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!

160mm x 300mt Standart Wax Ribon

Stok Kodu
GHMSTW49
Toptan Fiyat Teklifi İsteyin
*
*
*
BİZ SİZİ ARAYALIM
*
*
Sipariş Türü
Küçük Koli 10 Rulo Büyük Koli 30 Rulo
160mm x 300metre Standart Wax Ribonu genellikle  Endüstriyel barkod yazıcılarında kullanılmaktadır.
160mm x 300metre Standart Wax Ribbon 
 
 

Wax Ribbon'ın bir diğer avantajı da kullanımının kolay olmasıdır. Birçok termal transfer yazıcıda kullanılabilir ve standart bir yazıcıya benzeyen bir kurulum süreci vardır. Wax Ribbon, bir ruloda sunulur ve yazıcının ribon tutucularına takılabilir.


Bununla birlikte, 160*300mt Wax Ribbon'un bazı 160mm genişlikte yazıcıyı destekleyen geniş formatlı termal kafalı barkod yazıcılarda kullanılır.


Bununla birlikte, Wax Ribbon, genel olarak ekonomik bir seçenek olarak kabul edilir ve birçok uygulama için yeterli baskı kalitesi sağlar. Özellikle, lojistik sektöründe, ürün etiketlemesi, barkod baskısı ve fiyat etiketlemesi gibi birçok uygulamada sıklıkla kullanılır.


160mmx300mt Wax Ribbon, düşük maliyetli, kullanımı kolay, kaliteli baskı sağlayan ve birçok yüzeyde baskı yapabilen bir ribondur. Ancak, daha yüksek çözünürlük gerektiren uygulamalar veya aşındırıcı ortamlarda kullanılmak için daha dayanıklı ribon türleri tercih edilebilir.


 
Aşağıdaki  barkod yazıcı modellerinde kullanılmaktadır. Bu ürün özel ölçü olduğu için fiyat girilmemiştir. sipariş odaklı üretilmektedir bu ürüne ihtiyacınız var ise lütfen Toptan Fiyat Teklifi İsteyin linki ile bize ihtiyacınızı bildirin.

Argox    Barkod yazıcı Modelleri
Zebra     Barkod yazıcı Modelleri
TSC       Barkod yazıcı Modelleri
Datamax etiket yazıcı ve Toshiba barkod yazıcı modellerine uyumludur.
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
160mm x 300mt Standart Wax Ribon 160mm x 300metre Standart Wax Ribon Argox yazıcı ribonu Zebra yazıcı ribon Tsc barkod ribonu Datamax etiket ribonu Toshiba barkod yazıcı modellerine uyumludur. | Muadil Toner, Ribbon, Termal Etiket, kuşe Etiket, GHMSTW49 160mm x 300mt Standart Wax Ribon

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.