Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!

100mm x 600mt Standart Wax Ribon

Stok Kodu
ABDFPRT7
Toptan Fiyat Teklifi İsteyin
*
*
*
BİZ SİZİ ARAYALIM
*
*
Sipariş Türü
Küçük Koli 10 Rulo Büyük Koli 30 Rulo
100mm x 600mt Standart Wax Ribonu  Endüstriyel barkod yazıcılarında kullanılmaktadır.
 
 
100mm x 600mt Standart Wax Ribonu

Wax Ribbon, birçok avantaja sahiptir. İlk olarak, düşük maliyetlidir ve diğer termal transfer ribbon türlerine göre daha ucuzdur. Ayrıca, yüksek baskı hızlarına izin verir ve uzun rulolar halinde satın alınabilir, bu da baskı işlemlerinin daha verimli hale gelmesini sağlar.


100x600mt Wax Ribbon, düşük ısıda baskı yapabilen bir ribbondur. Bu da yazıcıların ısı ayarlarının daha düşük olmasını gerektirir ve yazıcının ömrünü uzatır. Ayrıca, düşük ısıda baskı yaptığı için enerji tasarrufu sağlar.


Ayrıca, Wax Ribbon, birçok yüzeye baskı yapabilen bir ribbondur. Bu özellik, farklı malzemelerde etiketler kullanıldığında bile kaliteli bir baskı sağlar. Bu özellik, özellikle lojistik sektöründe farklı yüzeylere baskı yapmak için önemlidir.


100x600 Wax Ribbon, uzun ömürlü bir ribbondur. Etiketlerin uzun süre dayanmasını sağlar ve yazdırılan bilgilerin solmamasına yardımcı olur. Bu da ürünlerin izlenebilirliğini sağlar ve yanlış bilgiye dayalı hataların önüne geçer.


100*600mt Wax Ribbon, düşük maliyetli, enerji tasarruflu, uzun ömürlü ve farklı yüzeylerde kaliteli baskı yapabilen bir ribbondur. Bu nedenle, birçok farklı sektörde kullanılmaktadır ve etiketlerin doğru ve kaliteli bir şekilde baskılanmasını sağlar.



Aşağıdaki  barkod yazıcı modellerinde kullanılmaktadır. Bu ürün özel ölçü olduğu için fiyat girilmemiştir. sipariş odaklı üretilmektedir bu ürüne ihtiyacınız var ise lütfen Toptan Fiyat Teklifi İsteyin linki ile bize ihtiyacınızı bildirin.


Argox  Barkod yazıcı Modelleri
Zebra  Barkod yazıcı Modelleri
TSC    Barkod yazıcı Modelleri
Datamax etiket yazıcı ve Toshiba barkod yazıcı modellerine uyumludur.
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
100mm x 600mt Standart Wax Ribon 100mm x 600mt Standart Wax Ribon Argox yazıcı ribonu Zebra yazıcı ribon Tsc barkod ribonu Datamax etiket ribonu Toshiba barkod yazıcı modellerine uyumludur. | Muadil Toner, Ribbon, Termal Etiket, kuşe Etiket, ABDFPRT7 100mm x 600mt Standart Wax Ribon

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.